بررسی تخصصی آسانسور مکشی

آسانسور مکشی چیست؟

آسانسور خلأ در واقع یک سیلندر مدور عمودی است که جنس آن از ورق رنگی یا شفاف پلی کربنات است و هم چنین دارای یک کابین کواکسیال است و حرکت این کابین به وسیله فشار هوا و مکش در جهت بالا و پایین انجام می شود. حرکت آسانسور در واقع به کمک فشار صعودی که تولید شده است و اختلاف فشار بالا و زیر کابین آسانسور انجام می شود و خلأ مورد نیاز به منظور حرکت آسانسور به طرف بالا به وسیله توربین های دمنده تأمین می شود.

آسانسور مکشی

دنده پیستون که کاملاً مهر و موم و وکیوم است، کمک می کند تا کابین آسانسور به وسیله فشار هوا بدون اصطکاک به بالا برود.
برای برگشت آسانسور به سمت پائین، دریچه های تنظیم خروج هوا به صورت اتوماتیک تعادل را برقرار کرده و سرعت بازگشت کابین را تنظیم می کنند. درهای موجود در تراز طبقات به گونه ای طراحی شده اند که پس از بسته شدن به صورت خودکار به حالت وکیوم در می آیند و در برابر فشار هوا مقاومت کافی دارند.

آسانسور مکشی کاملاً بی صداست، خصوصاً اگر تجهیزات پمپ خلأ در بیرون از ساختمان قرار داده شود. تجهیزات آسانسور خلأ یا مکشی عبارتند از سیلندر بیرونی یا همان شفت یا چاه آسانسور که اغلب از یک استوانه عمودی شفاف ساخته می شود که میان یک ساختار آلومینیومی ویژه محصور شده است و قطعات دیوار مدور آن شیشه ای و از جنس ورق پلی کربنات است که این ورق ها دارای مقاطع مدولار هستند و به راحتی به همدیگر متصل شده و فیکس می شوند.

سقف و پوشش چاه پیش ساخته آسانسور مکشی، از جنس فولاد است و دارای دریچه های ویژه کانال مکش هواست. کابین آسانسور خلأ در این سیلندر روی ریل حرکت می کند و این ریل ها در حقیقت بخشی از ساختار فلزی حمایتی سیلندر چاه محسوب می شوند. دیوارهای کابین آسانسور مکشی، هم از ورق های شفاف با جنس پلی کربنات ساخته می شوند و به قفل مکانیکی مجهز هستند. سیستم مکش هوا یا سیستم محرک آسانسور مکشی، از یک سوپاپ و جعبه سیستم کنترل برد و یک پمپ وکیوم و یک توربین و دیگر تجهیزات برقی تشکیل شده است که اغلب در محیط خارج از ساختمان مستقر می شوند.

آسانسور مکشی

کابین آسانسور:

جنس به کار رفته در سقف این آسانسورها از فولاد است که در آن دریچه هایی وجود دارد که مختص کانال مکش هوا می باشد. کابین در درون سیلندر بر روی ریل هایی از جنس فلز حرکت می نماید که این ریل ها قسمتی از ساختار فلزی پشتیبانی سیلندر را تشکیل می دهند، وجنس به کار رفته در دیواره های کابین، پلی کربنات می باشد و به سیستم قفل خودکار مجهز هستند.

سیستم محرک آسانسور پنوماتیک:

سیستم محرک آسانسور بادی که همان سیستم مکش هوا است و از پمپ، وکیوم و قسمت های برقی، توربین و همچنین جعبه سیستم کنترل برد و سوپاپ تشکیل شده است که در محیط خارج قرار می گیرد. با توجه به نوع آسانسور، هوا از طریق دو لوله به صورت مجزا انتقال پیدا می کند که از جنس مواد pvc و پلی کربنات و الیاف شیشه ای یا فلزی با قطری حدود 12 سانتیمتر در قطعات 10 متری تعبیه شده است. بعضی از این آسانسورها جهت جابجایی ویلچر ساخته شدهاند، اگر خواسته باشید ویلچر را جابه جا کنید این مدل آسانسور بهترین انتخاب برای شما می باشد. آسانسور های پنوماتیک مثل ماشین نیاز به مراقبت و نگهداری دارند باید توسط متخصصین آن، هر سال یک یا دو بار بازدید و بررسی شوند.

نصب و راه اندازی آسانسور پنوماتیک:

یکی از مزایایی که آسانسور پنوماتیک دارد مراحل نصب بسیار راحت و سریع آن می باشد از این رو زمان زیادی برای نصب آن مورد نیاز نمی باشد. این زمان بستگی به تعداد طبقات ساختمان دارد ولی در حالت کلی یک الی سه روز برای نصب و راه اندازی آسانسور پنوماتیک مورد نیاز می باشد.

آسانسور مکشی

آسانسور پنوماتیک چند نوع دارد؟

آسانسورهای پنوماتیک را براساس ظرفیت و قطر داخلی چاه به سه دسته اصلی تقسیم می کنند که براساس این تفاوت ها کابین نیز متفاوت خواهد بود. این دسته بندی یک شرکت معتبر و فعال در تولید این نوع آسانسورها می باشد که در ادامه این سه نوع را آورده ایم:

  1. ظرفیت ۱۶۰ کیلوگرم با قطر داخلی چاه آسانسور ۷۵ سانتی متر
  2. ظرفیت ۲۰۶ کیلوگرم با قطر داخلی چاه آسانسور ۹۴ سانتی متر
  3. ظرفیت ۲۳۸ کیلوگرم با قطر داخلی چاه آسانسور ۱۳۲ سانتی متر

برای دریافت مشاوره بیشتر می توانید با ما در گروه مهنسی صنعتی غدیر در تماس باشید.

همین الان تماس بگیرید!