بررسی تخصصی چراغ تونلی آسانسور

چراغ تونلی آسانسور چیست:

چراغ تونلی آسانسور برای تامین روشنایی چاه آسانسور به کار می‌رود و بایستی با فاصله نیم متر از کف و سقف آسانسور نصب گردد. این چراغ از آلیاژهای آلومینیومی با مقاومت نسبتا بالا ساخته شده است و کاربرد اصلی آن روشن کردن فضای تونلی آسانسور است. به صورت کلی این نوع چراغ در مکان‌هایی مانند تونل‌ها، معادن، موتورخانه‌ها، چاله‌های آسانسور و… که به نور کمی نیاز دارند نصب می‌شود. این نور چشم افراد را اذیت نمی‌کند. بنابراین افراد می‌توانند به صورت طولانی مدت در این مکان‌ها مشغول به کار شوند. چراغ تونلی آسانسور دارای ویژگی‌ها و مزایای بسیار زیادی است که باعث می‌شود در فضاهای تونل مانند حتما از آن‌ها استفاده شود.

چراغ تونلی آسانسور

جنس چراغ تونلی آسانسور:

این محصول با توجه به این نکته که باید ساعت‌هایی طولانی بدون یک لحظه خاموش شدن، روشن بماند از فلز آلومینوم ساخته شده است که از تحمل بالایی در برابر حرارت تولیدی لامپ برخوردار است. این چراغ تونلی سرپیچ دار، از سرپیچی با جنس سرامیک ساخته شده که مقاومت خوبی در برابر حرارت تولیدی لامپ دارد، این انتخاب مسئله ای مهم بوده است. چرا که اگر سرپیچ‌های پلاستیکی را به کار می‌بردند در طولانی مدت حرارت تولیدی لامپ باعث آب شدن سرپیچ می‌شد.

در همین راستا حباب محافظ لامپ از جنس شیشه ساخته می شود که از عملکرد خوبی در انتقال نور تولیدی لامپ چراغ تونلی به محیط اطرف برخوردار است. برای محافظت هرچه بیشتر از چراغ تونلی یک میله شبکه‌ای از جنس استیل بر روی حباب چراغ نصب می شود. با خرید این چراغ ها از نوع سرپیچ دار و نصب آن در شرایط سخت از عملکرد فوق العاده این محصول شگفت زده خواهید شد.

انواع چراغ تونلی آسانسور:

چراغ تونلی سر پیچ دار:

این مدل از چراغ ها  سرپیچ E27 دارند که با انواع لامپ کم مصرف یا لامپ های رشته ای قابل استفاده هستند. در این محصولات اکثرا بدنه و رینگ حباب آلومینیوم دایکاست است و روی آن به وسیله ی رنگ پودری الکترواستاتیک پوشانده شده. همچنین حباب این مدل از چراغ تونلی می تواند از نوع شیشه ای یا پلی کربنات باشد و اکثر اوقات نواری سیلیکونی برای آب بندی بین حباب شیشه ای و بدنه استفاده می شود.

چراغ تونلی آسانسور

چراغ تونلی ال ای دی:

انواع چراغ تونلی ال ای دی به جای سرپیچ، ماژول ال ای دی دارند که در این مدل هم بدنه و رینگ حباب از جنس آلومینیوم دایکاست است و روی آن رنگ پودری الکترواستاتیک استفاده می شود. چراغ های تونلی ال ای دی علاوه بر کم مصرف بودن به لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه هستند. زیرا در این صورت شما با خرید این محصول می توانید مدتی طولانی از این چراغ استفاده کنید. انواع این محصولات باید به صورتی طراحی شده باشد که دارای براکت های قابل تنظیم زاویه ای باشند تا بتوانند به راحتی نور را در جهات مختلف پخش نماید.

شیوه نصب چراغ تونلی آسانسور:

پیش از شروع کار این چراغ ها، ابتدا نیاز به یک نقشه کشی اصولی و دقیق داریم. اینکه هر چراغ قرار است برق خود را از چه قسمتی تامین می کند. به همین خاطر عموما سرویس‌کاران و متخصصان این بخش توصیه هایی را جهت راه اندازی انواع لامپ آسانسور دارند. که در ادامه به برخی از مهم ترین این توصیه ها اشاره می کنیم. تا بر اساس این اصول بتوانید بهترین شیوه اجرای سیستم روشنایی آسانسور خود را انتخاب نمایید. چرا که برای سرویس حتی مکانیزم درب سلکوم که دارای پیچیدگی هایی نیز می باشد، نیاز است تا سرویس کار بتواند به خوبی شرایط را مشاهده کند. ضمن اینکه ذکر این نکته مهم است که نباید در هر سرخط تعداد چراغ ها بیشتر از 12 عدد باشد. در غیر این صورت باید آن ها را به دو سرخط تقسیم نمایید.

  • باید اتصال هر بخش از سرخط به یکی از فیوزهای تابلو مشاعات انجام شود
  • نصب و راه اندازی چراغ های اضطراری و سقفی در یک بخش از سرخط
  • نصب چراغ های داخل انباری در یک سرخط واحد

چراغ تونلی آسانسور

  • نصب و راه اندازی چراغ های پارکینگ و همچنین حیاط در یک سرخط
  • متصل کردن چراغ تونلی آسانسور به یکی از فیوزهای تابلو قدرت
  • هر یک از دسته بندی های مختلف چراغ ها که مخصوص یک بخش جداگانه ای هستند، باید در یک دسته سرخط و به شکلی منظم تقسیم بندی و نصب شوند.

برای دریافت مشاوره بیشتر می توانید با ما در گروه صنعتی غدیر در تماس باشید.

همین الان تماس بگیرید!