بالابر رستورانی و غذابر به جهت جابه جایی مواد غذایی و غذا ها در بین طبقات رستوران استفاده می شود؛ با این روش غذا سریع تر به دست مشتری می رسد، و مانع از سرد شدن غذا ها می شود. کاربرد آسانسور رستورانی یا بالابر غذابر رستوران در ارتفاعات مختلف، با توجه به ظرفیت باری که می توانند تحمل کنند که بین 50 کیلوگرم تا 10 تن می باشد، برای جابه جایی در بین طبقات استفاده می شود. بالابر های مورد استفاده در رستوران ها معمولا بدنه های استیل دارند و کابینشان تماما استیل می باشد استاندارد یک بالابر رستوران این است که از نوع هیدرولیکی باشد. البته این نوع بالابر ها گران قیمت هستند، در صورتی که مشتری بخواهد هزینه کمتری را تقبل کند می تواند از بالابر رستورانی کششی استفاده کند.
در کنار کاربرد بسیار فوق العاده ای که آسانسورهای غذابر دارند و مواد غذایی را گرم و داروها را در سریعترین زمان و حتی ظروف را به سلامت به مقصد میرسانند، و نیازی به همراهی هیچ شخصی در طول حرکت ندارند، مزایای دیگری هم دارند که در ادامه هر یک را توضیح میدهیم.
اگر نگران تجهیزات و سرمایه خود باشید، باید بگوییم خیالتان از بابت ایمنی آسانسور باری صنعتی راحت باشد. انواع مدل های بالابری که در مراکز نصب آسانسور به صورت استاندارد وجود دارند، خطرات مربوط به حمل و جا به جا کردن تجهیزات را کاهش می دهند. شما در هر کسب و کاری هستید، می توانید به توانایی این بالابر اعتماد کنید. مقاومت و قدرت آن در جا به جا کردن وسایل ها بسیار بالاست.
آسانسورهای رستورانی در حین حرکت، کاملا بدون سروصدا هستند. تکنولوژی خاصی که در ساخت این نوع آسانسور به کار رفته است باعث شده کابین در حین حرکت صدایی ایجاد نکند و این خود مزیتی بزرگ در برابر انواع دیگر آسانسور به حساب میآید.
گاهی اهمیت زمان به اندازهای است که اتلاف آن در برخی پروژهها جایز نمیباشد. به عنوان مثال در ساختمانهایی همچون دانشگاهها و یا ادارات که افراد زیادی در طی روز مراجعه میکنند، اهمیت زمان بیشتر مشخص میشود. بنابراین بایستی آسانسوری انتخاب شود که در کوتاهترین زمان نصب شود و فضای زیادی را هم اشغال نکند و سایر مشاغل را با اتلاف وقت روبرو نکند. آسانسور رستورانی در کوتاهترین زمان نصب و به سرعت راهاندازی میشوند.
از دیگر ویژگی های بسیار منحصر به فرد در آسانسورهای هیدرولیک که آسانسور غذابر را نیز شامل می شود، صرفه جویی در مصرف برق است. به این معنا که در آسانسورهای دیگر برای بالا و پایین آمدن کابین از طریق سیم بکسل، می بایست برق ورودی به موتور به مصرف برسد. اما در آسانسورهای هیدرولیک به دلیل اینکه خبری از سیم بکسل نیست مسیر رو به پایین به صورت خودکار و در حالت موتور خاموش انجام می شود. از این رو محبوبیت آن نیز دو چندان خواهد شد.
آسانسورها از بدو پیدایش ابتدایی ترین آن که نوع کششی است تاکنون، در انواع مختلفی ساخته شده است و هر یک از آن ها بسته به نوع کارکردی که از آن انتظار دارید، قابل استفاده خواهند بود. آسانسورها در حالت کلی دارای دو بخش مکانیکی و الکتریکی هستند که هر کدام از این بخش ها اگر دچار کوچکترین مشکلی شوند، عملکرد آسانسور مختل می شود.
بخش مکانیکی آسانسور که موتور مهم ترین قسمت آن را شامل می شود، مراقبت های خاصی می خواهد تا نیاز به تعمیرات را به حداقل برساند. از آنجایی که آسانسور های غذابر نتیجه زحمات افراد بسیاری را حمل و جابجا می کنند، می بایست با مراقبت های بی شمار همراه باشد. آسانسورهای غذابر در میان دسته بندی های موجود، در دسته آسانسورهای هیدرولیک محاسبه می شود. این آسانسورها خصوصیات قابل بررسی دارند که در ادامه به بیان آن ها خواهیم پرداخت.
هزینه بالابر رستوران با توجه به ابعاد ، جنس و امکانات آن متفاوت است. برای کسب اطلاع از لیست تعرفه های بالابر رستوران می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با ما تماس بگیرید و اطلاعات لازم را از کارشناسان ما دریافت کنید. قیمت بالابر رستورانی از نوع هیدرولیکی نسبت با بالابر رستورانی از نوع کششی بیشتر است. البته هزینه بالابرها باتوجه به وزن و نوع ساخت بالابر ها و میزان استیل بودن کابین متفاوت است.
برای دریافت مشاوره بیشتر می توانید با ما در گروه مهندسی صنعتی غدیر در تماس باشید.