همه چیز درباره کارسلینگ آسانسور

کاراسلینگ چیست؟

کاراسلینگ در برخی آسانسور ها (کششی یا هیدرولیک) به خاطر نوع طراحی و یا محدودیت ها یا تعدد ورودی های کابین، به جای یوک بصورت مستقیم (direct) و یا غیر مستقیم (indirect) به وسیله پولی های هرز گرد استفاده می شود. در آسانسور های هیدرولیک با سیستم کاراسلینگ می توان فقط یک جفت ریل استفاده کرد. در آسانسورهای کششی با این روش نیز می توان از روش ریل معکوس یا لیفت تراکی استفاده نمود. لازم به ذکر است که کارسلینگ ها عموما در آسانسور های کوچکتر تا ظرفیت ده نفر اجرا می گردند.

کاراسلینگ

کارسلینگ یکی از وسایلی است که عمدتٲ در آسانسورهای هیدرولیک و در موارد بسیار معدود در آسانسور های کششی کاربرد دارد. این محصول، نقش فریم کابین را در آسانسور های هیدرولیکی (مستقیم از بغل و غیرمستقیم) به عهده دارد به طوری که کفشک ها و رولر ها و پاراشوت روی آن مونتاژ شده فلذا کابین فاقد یوک می باشد.

روش نصب غیرمستقیم carsling:

اگر در آسانسور هیدرولیک از سیستم غیرمستقیم استفاده شود؛ می توان در راه اندازی آن فقط از یک جفت ریل استفاده کرد که باعث می شود از هزینه های اضافی در نصب آسانسور جلوگیری شود. لازم به ذکر است که این ریل می تواند به صورت همزمان، هدایت جک متصل به کارسلینگ، پولی (یا فلکه هرز گرد) و نیز خود کارسلینگ را انجام دهد.
در آسانسورهای کششی با روش غیرمستقیم نیز می توان از روش ریل معکوس استفاده نمود.

ریل معکوس چیست؟

 این نوع کارسلینگ برای آسانسور های دو یا سه درب مورد استفاده قرار می گیرد؛ به این صورت که ریل کادر وزنه و کابین در یک ضلع چاله آسانسور بوه و در مابقی اضلاع چاله می تواند درب قرار گیرد. همچنین این نوع ریل گذاری برای چاله های که فضای کمی دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

کاراسلینگ

مزایای استفاده از انواع کارسلینگ در روش ریل معکوس:

  1. کمترین فضای مورد نیاز جهت ریل گذاری (بین ۳۲ تا ۴۲ سانتیمتر در عرض نسبت به ظرفیت)
  2. داشتن کابین ۴ ضلعی در موقعیت هایی که آسانسور دارای دو تا سه درب ورودی می باشد. (تونلی، دو درب مجاور، سه درب)
  3. قابل اجراء با استفاده از دو حالت موتور خانه و بدون موتور خانه.
  4. استفاده بیشتر چاهک برای ساخت کابین معمولی و شیشه ای.
  5. ریل گذاری آسان با شابلون و یا ساعت ریل خاص.
  6. قابلیت نصب گاورنر در دو گزینه سمت چپ یا راست کارسلینگ.
  7. قرار گیری کادر وزنه در میان کارسلینگ (از ناودانی ۱۴ تا ۲۰).
  8. عدم نیاز به وزنه سربی حتی در زمانی که سایز D.B.G کم می باشد.
  9. عدم نیاز به فلکه هرزگرد در سیستم ۱ به ۱یا ۱ به ۲ در موتورخانه.
  10. نشست سیم بوکسل دور فلکه موتور با زاویه α ۱۸۰ درجه.
  11. مناسب برای آسانسور های با سرعت بالا تا ۵/۲ متر.
  12.  اجرای آسان در سیستم ۲ به ۱.
  13. نصب آسان ریل با براکت های ترکیبی ریل وزنه و کابین قابل تنظیم.
  14.  پایه موتور بسیار ساده و سبک حداکثر ارتفاع ۱۲cm -20 cmنسبت به ظرفیت که در سیستم ۲ به ۱ حتی سر سیم بکسل ها نیز قابل نصب به فریم موتور می باشد.

نحوه نصب و استفاده از کارسلینگ آسانسور:

کاراسلینگ آسانسور در اصل یک سکو یا پایه است که کابین بر روی آن سوار می‌ شود. به همین دلیل در آسانسور هایی که برای انتقال بار یا مسافر مورد استفاده قرار می‌ گیرند، تمامی وزن بر روی این قسمت‌ ها سوار خواهد شد. آستانه بیرونی درب باید با توجه به محل قرارگیری کاراسلینگ تنظیم شود. در زمان تنظیم این قسمت بهتر است بدانید که بعد از استقرار وزن روی کابین، شاهد افت ارتفاع آن در حدود ۱۵ سانتیمتر خواهیم بود. کار اصلی لینک‌ ها که با استفاده از ورق‌ های فولادی تولید شده‌ اند، اتصال به قسمت چوبی یا استیل کفپوش کابین است تا بتوانند راحت‌ تر آن را تکان دهند.

کاراسلینگ

در شرایطی که از آسانسور برای انتقال مسافر استفاده می‌ کنیم، باید بعد از نصب کابین در قسمت پایینی چاهک، ضربه گیر‌ هایی از جنس فنر یا پلی اورتان قرار دهیم تا از بروز حرکت ضربه‌ ای جلوگیری شود. همچنین استفاده از سنگ یا کاشی در کف کابین باعث افزایش وزن این قسمت می‌ شود. به کارگیری ضربه گیر های لاستیکی کمک می‌ کند که لرزش و نویز در زمان حرکت آسانسور کاهش پیدا کند. البته این قسمت ها بیشتر در آسانسورهایی که سرعت متوسط رو به بالا دارند، استفاده می‌ شود. برای انتخاب عرض کاراسلینگ باید به عرض کابین توجه داشته باشید و همچنین ارتفاع کاراسلینگ آسانسور باید متناسب با ارتفاع کابین باشد.

برای دریافت مشاوره بیشتر می توانید با ما در گروه مهندسی صنعتی غدیر در تماس باشید.

پیام خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همین الان تماس بگیرید!